Sevin Fatih İlkokulu
TÜRKSEVİN MAH. ŞABENLER SK. SEVİN FATİH İLK VE ORTA OKULU BLOK NO: 1 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Öğrencilerimizin ilgi istek ve yeteneklerini dikkate alarak eğitilmelerini ve öğrenmelerini çağın ihtiyaçlarına cevap beceri ve özellikleri kazanmalarını sağlamak.Teknolojik gelişmeleri izleyip kullanabilmelerini toplumsal hayatın gerektirdiği bilgi ve görgüye sahip olmalarını çevresiyle olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını çok yönlü eleştirilere açık yaratıcı yapıcı milli ve manevi değerlere saygılı mantıklı düşünebilme becerisini kazanmış bireyler olmalarını sağlamaktır.

MİSYON

Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Normal Öğretim

Giriş=08:25 Çıkış=14:35

ilçe Merkezine Uzaklık:14 KM İl Merkezine Uzaklık: 160 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Taşıma merkezli olarak hizmet vermektedir.En uzağı 5 km olan 5 köyden öğrenciler gelmektedir.